Juelsminde Jazzfestival – 2022

Humøret var højt og gæsterne mange, da Juelsminde Jazzfestival efter tre års Corona-pause løb af stablen i pinsedagene fredag, lørdag og søndag i sidste uge.

Hele Juelsminde By festede og både på havnen, i midtbyen og ved Super Brugsen kunne man opleve levende musik, åbne butikker med gode tilbud og masser af glade besøgende! Vejret var også med os hele weekenden, hvilket absolut gjorde humøret det højere!

Fra Sea-Side Clubs side vil vi gerne takke for den store opbakning, I viste til vores arrangementer i Jazzteltet ved Restaurant På Havnen samt til den støtte I gav i form af køb af øl, vand, vin, kaffe, kage og en middagsmenu med helstegt pattegris.

Se eller gense lidt fra festivalen her.

 

Fredag d. 3. juni

 

Fredag gav Rikke Mølgaard Jazz Group koncert i kirken

Rikke Mølgaard Jazz Group gav en forrygende koncert i Juelsminde Kirke fredag kl. 19.

Med Kurt Riedel trommer, Palle Juul Hansen piano, Gert Rostock bas, Nikolai Bøgelund trombone, var Rikke Mølgaard i det bedste selskab, man kunne tænke sig foruden at være publikum til koncerten.

 

Lørdag d. 4. juni

 

Lørdagens festival startede ud med Rasmus Bøgelund & The Danish Standards

Rasmus Bøgelund & The Danish Standards kom sejlende med fuld musik og lagde til ved ”Museumskajen”/Lillemolen ved Havnemuseet. Her blev de modtaget af et begejstret publikum, som glad fulgte med bandet på deres street parade fra Havnemuseet til jazzteltet v. Restaurant På Havnen. Her gav bandet koncert kl. 12 – 14.

 

Ligesom man kunne opleve Juelsminde Pigegarde

Pigegarden var som altid et festligt indslag i Jazzfestivalen. De gik gennem byen til Restaurant På Havnen, hvor de gav en lille koncert på broen foran restauranten.

 

MorMors Drenge underholdt i midtbyen

Duoen MorMors Drenge underholdt på Kompastorvet/Odelsgade fra 12-15, og far Klaus og søn Jonathan gav den gas med dansk og udenlandsk pop/rock samt røverhistorier.

Tovholder: Juelsminde Handelsstandsforening.

 

Horsens Big Band satte swing i teltet med deres lækre lyd

Publikum i Jazzteltet kunne fra 14.30 – 16.30 nyde de swingende rytmer fra Horsens Big Band.

Gæsterne i Jazzteltet fik sig en oplevelse, da det 20-mand store orkester underholdt med dansevenlige toner og godt humør, og publikum var da også helt med på at synge med på “Hey! Ba-Ba-Re-Bob” og mange af de andre kendte big band melodier!

 

Hyggelig stemning og dejlig mad

Kl. 18.00 stod slagteren klar med grillstegt pattegris med tilbehør. Gæsterne var mange og snakken gik lystigt i Jazzteltet.

 

Paul Harrison Band gav et brag af en tempofyldt koncert

Der var gang i teltet, da Paul Harrison Band underholdt kl. 19:30 – 22!
Både band og publikum var i festhumør og swingede med på kendte såvel som nye numre til den forrygende koncert.

Bandet består af:
Paul Harrison UK. Klarinet/Sopransax/Altsax. Marc Chain DK. Guitar/Vokal. Søren Stausbøl DK. Piano/Vokal. Peter Williams UK. Kontrabas. Mikkel Find DK. Trommer. Antonia Barisic HR. Vokal.

 

Søndag d. 5. juni

 

Lars Gylden gav koncert på Kompastorvet

Fra kl. 12.30 til 14.30 kunne de besøgende opleve Lars Gylden på Kompastorvet/Odelsgade, hvor han gav koncert med sine egne eftertænksomme og livsbekræftende folk-sange om livet på godt og ondt. Der var både plads til latter og rørende historier om sangenes tilbliven samt en god historie undervejs.

Tovholder: Juelsminde Handelsstandsforening.

 

Jazzopathics satte gang i festen ved Super Brugsen

Hele P-pladsen swingede da Jazzopathics spillede fra kl. 13 – 16!

Det yderst velspillende orkester gav en fantastisk koncert og der var glæde blandt publikum, der både kunne nyde musikken samt lækkerier fra slagteren. Super Brugsen var i festhumør og havde også fundet de gode tilbud frem til anledningen.

Tovholder: Super Brugsen.

 

Moonlight Badgers lukkede og slukkede med en ordentlig omgang rock

Kl. 16.30 tog Mathias Kreth og Tobias Zhonnesen fra Moonlight Badgers over på scenen ved Super Brugsen og rundede festivalen af med blues og rock for alle pengene.

Tovholder: Super Brugsen.

På gensyn til Juelsminde Jazzfestival 2023! 😀


Jazzfestivalen er et samarbejde mellem Sea-Side Club, Juelsminde Handelsstandsforening, Super Brugsen og Restaurant På Havnen.

Festivalen er sponsoreret af Insero Horsens.