Hede Hule Hot

Langfredag var der påskejazz ‘På Havnen’. Swingjazz-bandet Hede Hule Hot spillede op så hele forsamlingen kom i stemning med sange som Den Lille Lysegrønne Sang, To Be Or Not To Be og ikke at forglemme Lili Marleen, som fik flere blandt publikum til at stemme i.

Jazzguitaren var fundet frem, bassen og saxofonen stemt til sjov og med den skønne sangerinde Karoline Budtz var ikke blot sangen lige i skabet, også rytmen klarede hun frisk på både trommer og rasle-æg. Sammen med Jens Christian Kwella på guitar, Finn Odderskov på saxofon og Jesper Carlsen som stand-in for bandets faste kontrabassist gav de os en fantastisk aften.

Restaurant ‘På Havnen’ var fyldt til sidste plads og ekstra stole måtte findes frem. Flere havde valgt at benytte sig af den lækre buffet og kunne således under spisningen nyde de dygtige musikere, der med et godt humør tog et kærligt tag på musikken fra dengang, man ikke kunne synge frit pga. censuren.

Vi takker for et godt fremmøde til arrangementet, der med sin gratis entré, dog sagtens kunne have trukket flere efter første set.