River Jazz & Blues Band

12. november 2021, kl. 19:30 - 22:00

 

Fredag d. 12. november kl. 19:30 - 22:00 får vi besøg af River Jazz & Blues Band.

Her i klubben er Riverband nok temmelig velkendte, og vi får nu endnu en gang lov at nyde deres, som de selv siger det, velrystede cocktail af jazz, blues og latin - serveret med jysk lune!

Bandet har spillet på de danske musikscener siden 1971 og kan derfor fejre 50 års jubilæum i år! Nærvær og engagement er stadig i højsædet hos det originale og alsidige jazzorkester, der har nydt stor succes med sin særlige spillestil - en blanding af traditionsbevidsthed og musikalske overraskelser.

Riverbands repertoire består af velkendte temaer fra genrer som traditionel jazz, blues, swing, boogie og latin samt egne numre. Flere af numrene er komponeret og arrangeret af orkestrets leder, Torben Lassen, og bandets saxofonist Filt Kristensen, hvoraf nogle er gået hen og blevet populære klassikere på spillesteder i hele landet.

Riverband kaster sig ud i elskede klassikere, velkendte sange, elegante arrangementer og inciterende danserytmer. De seks musikeres tætte og dynamiske sammenspil samt evnen til at komme publikum i møde er bandets varemærke.

Kom og vær med!
Adressen er som sædvanlig: Restaurant 'På Havnen', Havnen 1, 7130 Juelsminde. Bordbestilling til Johnny på tlf. 22481370 eller 75693664.