Juelsminde Jazzfestival

3. juni 2022, kl. - 5. juni 2022 -

 

I Pinsen afholder vi Juelsminde Jazzfestival!

Vi præsenterer tre dage med god musik, fest og stemning i byen!
Lørdag og søndag er der gratis entré til alle arrangementer, ligesom byens butikker holder åbent med gode tilbud.

Læs mere om årets koncerter og se hele programmet herunder.

Det bliver stort, glæd jer! :-D

 

Fredag d. 3. juni

 

Kl. 19 - 20.30 - Rikke Mølgaard Jazz Group giver koncert i kirken

Rikke Mølgaard Jazz Group gæster Juelsminde Kirke, og der er lagt op til en helt fantastisk koncert!

Rikke møder med: Kurt Riedel trommer, Palle Juul Hansen piano, Gert Rostock bas, Nikolai Bøgelund trombone, så glæd jer!

Billetter kan købes i våbenhuset. Prisen er 200 kr. inkl. et glas vin efter koncerten.

 

Lørdag d. 4. juni (gratis entré)

 

Kl. 10 - 15 - Butikkerne holder åbent med gode tilbud

 

Kl. 11.30 - Rasmus Bøgelund & The Danish Standards kommer sejlende og går street parade

Rasmus Bøgelund & The Danish Standards kommer sejlende fra Sandbjerg Marina (gl. færgehavn) med fuld musik og ankommer til ”Museumskajen”/Lillemolen ved Havnemuseet. Her bliver de modtaget af et begejstret publikum og går så street parade med fuld musik til jazzteltet v. Restaurant På Havnen, hvor de giver koncert kl. 12.00.


 

Kl. 11.30 - Juelsminde Pigegarde går street parade gennem byen

Pigegarden er som altid et festligt indslag i Jazzfestivalen. De går kl. 11.30 fra Netto til Restaurant På Havnen, hvor de giver en lille koncert på broen foran restauranten.


 

Kl. 12 - 14 - Rasmus Bøgelund & The Danish Standards

Rasmus Bøgeland fyrer den af med sine Danish Standards, som også er navnet på hans orkester. Bandet giver koncert i jazzteltet v. Restaurant På Havnen.

Vi har også sørget for, at ingen skal gå hverken sultne eller tørstige fra koncerten. Der kan købes grillpølser frisk fra grillen samt øl, vin og vand.

 

Kl. 12 - 15 - MorMors Drenge

Duoen MorMors Drenge spiller på Kompastorvet/Odelsgade fra kl. 12.00 til 15.00.
MorMors Drenge består af far Klaus og søn Jonathan der giver den gas og byder på dansk og udenlandsk pop/rock samt røverhistorier. Jonathan synger med mange tunger, og det er derfor ikke utænkeligt, at man tror Poul Dissing eller ZZ Top "is in the house".

Tovholder: Juelsminde Handelsstandsforening.


 

Kl. 14.30 - 16.30 - Horsens Big Band

Kl. 14.30 liner Horsens Big Band op med hele den store besætning på 20 medlemmer. De spiller indtil kl. 16.30 i festteltet ved Restaurant På Havnen. Vi glæder os til genhøret med dette velspillende big band.

Som tidligere nævnt har vi sørget for både mad og drikke. I løbet af eftermiddagen vil der være mulighed for at købe kaffe og kage.

Oplev Horsens Big Band byde op til dans med swingende big band-rytmer. Her ses de i en video fra Juelsminde Jazzfestival 2019.


 

Kl. 18 - Grillstegt pattegris

Kl. 18.00 er vi klar med grillstegt pattegris med tilbehør. Der kan også købes drikkevarer og det hele kan nydes i Jazzteltet v. Restaurant På Havnen.
 

Kl. 19.30 - 22 - Paul Harrison Band

Der er lagt op til festlige rytmer funderet i den traditionelle jazz, når Paul Harrison og bandet kigger forbi festivalen.

Når den grillstegte pattegris mv. er fortæret og maden har sat sig, er vi klar til at præsentere Paul Harrison Band. De går på scenen kl. 19.30 og spiller indtil kl. 22.00 i festteltet ved Restaurant På Havnen.

Besætningen er følgende: Paul Harrison UK. Klarinet/Sopransax/Altsax. Marc Chain DK. Guitar/Vokal. Søren Stausbøl DK. Piano/Vokal. Peter Williams UK. Kontrabas. Mikkel Find DK. Trommer. Antonia Barisic HR. Vokal.

 

Søndag (gratis entré)

 

Kl. 11 - 15 - Butikkerne holder åbent med gode tilbud

 

Kl. 12.30 - 14.30 - Lars Gylden

Fra kl. 12.30 til 14.30 kan du opleve Lars Gylden på Kompastorvet/Odelsgade, hvor han giver koncert. Lars underholder med sine egne eftertænksomme og livsbekræftende folk-sange om livet på godt og ondt. Der er både plads til latter og rørende historier om sangenes tilbliven, når Lars, der har udgivet to singler i eget navn, fortæller gode historier undervejs.

Tovholder: Juelsminde Handelsstandsforening.


 

Kl. 13 - 16 - Jazzopathics

Kl. 13.00 - 16.00 tager Super Brugsen over og fortsætter jazzfestivalen med det yderst velspillende band Jazzopathics. Det er på p-pladsen ved Super Brugsen.

Kom og swing med! Jazzopathics er en jazztrio med erfarne musikere, der alle har gjort sig gældende på den jyske jazzscene. Repertoiret spænder vidt og orkesteret formår både at fortolke gamle traditionelle jazznumre og den mere moderne swingmusik, ligesom en del af deres arrangementer er hentet i det latinamerikanske.

Jazzopathics spiller levende og underholdende jazz. Så gå ikke glip af, at høre dem, når festivalen rykker op til Super Brugsen.

Tovholder: Super Brugsen.


 

Kl. 16.30 - Moonlight Badgers

Kl. 16.30 går Mathias Kreth og Tobias Zhonnesen fra Moonlight Badgers på scenen ved Super Brugsen og runder festivalen af med blues og rock for alle pengene.

Tovholder: Super Brugsen.

Vi ses til tre fantastiske dage i Juelsminde! :-D


Jazzfestivalen er et samarbejde mellem Sea-Side Club, Juelsminde Handelsstandsforening, Super Brugsen og Restaurant På Havnen.

Festivalen er sponsoreret af Insero Horsens.