Kalender

Category: General Jazz Dippers - en musikalsk fortælling om Mogensen & Liller

3. maj 2024, kl. 18:00 - 22:00

 

Vores næste arrangement bliver med Jazz Dippers og deres "John & Bjarne" hyldest fredag den 3. maj kl. 19:30 - 22:00 på Hotel Juelsminde Strand.

Hotellet sørger for en lækker buffet fra kl. 18.00.*
Vi håber, at dette partnerskab kan udvikle sig til tilfredshed for både hotellet og jazzklubbens medlemmer.

Billetter sælges ved indgangen, 150 kr. for medlemmer og 200 kr. for øvrige.

* Det lokale vi skal være i hedder ”Bugten”. Tilmelding til denne jazzaften skal ske til hotellet på 75690033 eller info@jmstrand.dk.

Hotellet tilbyder aftenbuffet:
Rosa kalv med urter & hvidløgsstegte gulerødder.
Marineret kylling med smørdampet bimi.
Ovnstegte kartoffelbåde.
Salat & rødvinsauce.
Alt dette for bare 135 kr. Spisning, drikkevarer mv. afregnes direkte med hotellet. Man kan betale kontakt eller kreditkort, men ikke Mobilepay.

Jazz Dippers vil underholde med deres musikalske fortælling om Mogensen & Liller. Bare lige til info. Sidste gang vi havde dem på plakaten blev der hurtigt udsolgt. 😉

Få et genhør med en af række af de bedste sange som John Mogensen og Bjarne Liller sang, når Jazz Dippers spiller og hylder de to danske musikere i denne koncert.
Vi skal bla. høre: Så længe jeg lever, Billet mrk., Sidder på et værtshus, To mennesker på en strand, Karl Herman og jeg og mange, mange flere.

Jazz Dippers består af Søren Peter Frøsig (Trompet/Sang), Brian Svendsen (Klaver/Klarinet/Sang), Nicolas Kock (Kontrabas) og Peter Bjerrum (Trommer).

Få en forsmag på Jazz Dippers her: